buro werkzaam

Buro Werkzaam verzuim I re-integratie I advies
Buro Werkzaam helpt om complexe verzuimvraagstukken begrijpelijk te maken zowel voor organisaties als hun medewerkers. Dit nieuwe eenmansbedrijf heeft diverse ZZP projecten maar mist haar zichtbaarheid op het internet.

Uitdaging
Ontwerp een professioneel digitaal visitekaartje op het internet voor het bedrijf Buro Werkzaam. Het bedrijf is niet gelijk aan de eigenaar maar heeft een eigen identiteit. Samen met Marijne heb ik gekeken naar waar haar bedrijf echt voor staat en hoe we dit visueel kunnen weergeven. Daarnaast hebben we de verschillende digitale mogelijkheden besproken die voor haar organisatie zouden kunnen werken van website tot banner op LinkedIn.

Eindresultaten
Ontwerp een bedrijfslogo, lettertype en kleurenpalet en verwerk dit in een banner voor Linkedin.

Trefwoorden
Mensgericht, complexe materie helder communiceren, zorgvuldig, open, weet met alle lagen van de maatschappij te schakelen (van medewerker tot directeur)  

Klant Buro Werkzaam Leidinggevenden, Arbodiensten, werknemer, collega ZZP’ers

Rol
Logo design
Linked-in profile design.
Datum 2023

Reactie van Marijne na het posten op linkedin:

Dank je voor de fijne samenwerking
 Paula de Wolff-van Kranen! Mooi dat je naast je creativiteit en sensitiviteit ook je brede HR ervaring hebt ingezet om mijn wensen te begrijpen en om te zetten naar beeld. Het klopt gewoon, ik ben heel blij met het resultaat!

Veel dank voor het idee & ontwerp van logo en banner!